Home


 

Real Stone B.V. te Deventer is een jong dynamische groothandel in werkbladen voor ± 120 keuken speciaalzaken en bouwmarkten in Nederland.
In de afgelopen 9 jaar heeft Real Stone B.V. bereikt dat zij zijn uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf, dit mede door de zeer korte lijnen met haar klanten en de uitgebreide service die Real Stone B.V. te bieden heeft.
Onze eigen monteurs en vertegenwoordigers dragen er zorg voor dat er een optimale klant tevredenheid blijft, en met groot succes want steeds meer keukenbedrijven kiezen voor Real Stone B.V. als totaalleverancier van natuursteen werkbladen.
Binnen Real Stone B.V. denken wij niet in kaders en streven wij continu naar marktverbreding om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn.
 
Bent u een keukenspeciaalzaak en wilt u zekerheid bieden aan uw klanten? Wilt u ten alle tijden kunnen terugvallen op een goede service? Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.
Bij Real Stone B.V. is dit allemaal vanzelfsprekend. Wij bieden onze klanten hoogwaardige producten en diensten tegen een zo optimaal mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Het verbeteren hiervan mag dan ook niet stilstaan, u rekent hier als klant tenslotte op. Bij Real Stone B.V. kunt u rekenen op een deskundige en sympathieke manier van zaken doen. Wij spelen voortdurend in op de wensen van de klant in de breedste zin van het woord.


Het werkblad is wellicht het belangrijkste element in de keuken. Het geeft het geheel een bijzondere uitstraling. Doordat werkbladen intensief gebruikt worden, is het belangrijk dat de kwaliteit van het materiaal optimaal is. Real Stone B.V. heeft voor iedere smaak of stijl vele toepassingen. Wij leveren werkbladen in alle door u gewenste maten. Veelal afgewerkt met een zogenaamde waterkering of met een randlijst naar keuze uit ons uitgebreide assortiment. Ook leveren wij standaardlengtes werkbladen, die door ons tegen zeer scherpe prijzen worden geleverd.
 

Welkom op onze website!

Real Stone BV.
Holterweg 85
7429 AE Deventer

Tel : 0570 - 516063
Fax: 0570 - 516111
E-mail: info@realstone.nl
Web: www.realstone.nl